Varumärke

Folk har åsikter om ditt varumärke, oavsett om du vill det eller inte. För att undvika att bli styrda av dessa åsikter, är det viktigt att du tar kommandot över processen.

Logotype

Logotypen är hjärtat av varje varumärke. En stark logotyp är det första steget mot en resa som både inspirerar och fångar uppmärksamhet. Box of hjälper till från första idé till färdig design.

Grafisk profil

Om logotypen är hjärtat, så är den grafiska profilen själen. Vi finns här för att hjälpa företag att bygga en grafisk identitet som inte bara existerar, utan också ger liv åt företagets unika berättelse.

Varumärkesstrategi

Att styra sin varumärkesstrategi är avgörande för att lyckas på marknaden. Box of är företagens kompass som vägleder genom skapandet av en strategi som inte bara identifierar vägen, utan också formar den.

Logotype

Logotypen är hjärtat av ditt varumärke. En stark logotyp är det första steget mot en resa som både inspirerar och fångar uppmärksamhet. Vi hjälper dig från idé till färdig design. 

Grafisk profil

Om logotypen är ditt hjärta så är din grafiska profil själen av ditt varumärke. Din grafiska profil är så mycket mer än bara färger och typsnitt. Vi finns här för att hjälpa dig att bygga en grafisk identitet som inte bara existerar, utan också ger liv åt din unika berättelse.

Den grafiska profilen kan bland annat innehålla:

  • logotype
  • ikoner
  • färgpalett
  • grafiska element
  • bildmanér
  • illustrationsmanér
  • animation

Hur ser ditt varumärkes grafiska profil ut?

Behöver er grafiska profil uppdateras? Eller är ni i behov av en helt ny? Svarar du ja på någon av frågorna kan vi hjälpa dig att skapa en grafisk profil som är både relevant idag och hållbar på sikt.

Varumärkes
strategi

Att aktivt styra din varumärkesstrategi är avgörande för hur du kommer att lyckas på marknaden. Låt oss vara din kompass, vägleda dig genom skapandet av en strategi som inte bara identifierar vägen, utan också formar den.

Hur du en varumärkesstrategi?

Har du koll? Eller kliar du dig i huvudet? De flesta av våra kunder tittar frågande på oss när vi ställer dom just den frågan.

För att alla insatser och all investering i marknadsföringen ska ge faktiskt nytta behöver varumärket vara på plats. Om du behöver hjälp med varumärkesarbetet finns vi här. Här nedanför ser du hur vi jobbar med våra kunders varumärken.

01.

Nulägesanalys

En nulägesanalys är en grundlig genomgång av ditt företag. Vi identifierar både som redan finns och vad som saknas men framförallt vad som är önskat läge framåt.

02.

Varumärkesprocess

Att aktivt styra din varumärkesprocess är avgörande för att säkerställa att ditt varumärke inte bara existerar, utan också trivs och växer i rätt riktning. Har du någonsin ställt dig frågan, hur mår mitt varumärke?

03.

Varumärkesplattform

När steg 1 och 2 är uppfyllda är det dags att skapa grunden för ditt företags identitet och kommunikation. Vi säkerställer att all kommunikation speglar samma kärnvärden och budskap. 

Vet ni vilka ni är?

Eller behöver ni hjälp? Välkommen att kontakta Box of’s alldeles egna Art Director, Christer.

Skicka ett mail till christer@boxof.se eller kom in till kontoret på en kopp kaffe.

Rulla till toppen