Nätverka mera!

För det är ju kontakter, kontakter och åter kontakter som gäller

Önskar du bli en bättre nätverkare? Vi driver ett flertal egna nätverk och är samtidigt aktiva i andra företags nätverksträffar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att komma i gång!

Därför bör du nätverka ännu mer!

Genom att engagera dig i olika nätverk kan du utöka ditt affärsnätverk och skapa nya affärsmöjligheter. Det ger dig möjlighet att möta potentiella samarbetspartners, kunder och investerare.

Dessutom kan du dra nytta av kunskapsutbyte och få insikter från andra branschexperter, samtidigt som du ökar din synlighet och stärker ditt varumärke.

VT Business Padel

VT Business Padel är nätverket för dig som älskar padel och att knyta nya affärskontakter.

Utöver speltillfällen varannan tisdag och slutspel ges möjlighet att ses vid en frukost och en middag för att lära mer om varandras företag.

Hälsonätverket

Detta nätverk är till för alla företag som vill kombinera sitt intresse för hälsa och välmående med en möjlighet att skapa nya kontakter.

En perfekt möjlighet att fördjupa relationer och utbyta erfarenheter tillsammans med andra företag.

Business Women Västerås

Affärsnätverket är för dig som ser det som viktigt att skapa en nära samhörighet och en stark relation till andra i ledande befattning. Ni kan tillsammans hjälpa varandra i  era framgångar men även när det är lite tuffare.

Du får möjlighet att utvecklas personligt och proffesionellt tillsammans med andra likasinnade men samtidigt ha trevligt ihop. 

Rulla till toppen