Google

Att hamna högt upp på Google är en konst som kräver att du har koll på både dina sökord, din målgrupp och dess sökbeteenden.

Box of hjälper dig med din Google-marknadsföring

SEO & GOOGLE ADS

Har du koll på dina sökord?

Hur synlig är du i sökmotorerna jämfört med dina konkurrenter? Är din hemsida sökmotoroptimerad och har du koll på vilka sökord som trendar? Google kan väcka många frågor hos de flesta företag men med rätt hjälp kommer även ditt företag att vara med i matchen!

Både sökmotoroptimering (SEO) och annonsering på Google handlar om att ge ditt företag en ökad synlighet i sökmotorerna – precis när målgruppen söker på just det som ditt företag erbjuder. Detta ger dig relevant trafik till hemsidan och därmed ökar också försäljningen.

Frågan du bör ställa dig är – Har du verkligen råd att inte vara synlig på Google?

Jo, genom att regelbundet följa upp, analysera, testa och anpassa optimeringen efter utfall och resultat. Det kan ta lång tid innan de rätta orden för just din bransch eller sida faller på plats eller blir tillräckligt relevanta för att premieras av Google.

Genom noggranna genomgångar kan vi se åt vilket håll resultaten pekar och kontinuerligt justera och optimera för bästa möjliga resultat. Vi hjälper dig med allt detta.

Box of är certifierade i Google Analytics GAIQ

hur kan vi hjälpa dig?